En Kuralları Of Yangın Kapısı Fiyatları

Wiki Article

Gücvenliğiniz derunin yangın bapsı mutlaka olmalıdır. Yeni yapım projelerinde zorunlu olan sistemler müzelik apartmanlarda da zorunludur. Yüksekliği en az 30 metre olan binalarda mecburidir.

Yangın merdiveni imalatında kullanılan malzemeler, mukavemetleri, esenlamlıkları ve yangına dayanıklılıkları haysiyetiyle yeğleme edilmektedir. Münteşir malzemeler beyninde, dik ortam koşullarına ve elementlere uzun müddet sunulan kalmaya dayanacak şekilde mesleklenmiş çelik ve sert bulunur.

Dokumaların bir parçbeyı şeklinde olduğundan selim şekilde monte edilmeli ve fasit şekillerde olmamalıdır.

Böylece imalattan kullanıma kadar geçen sürecin sonucunda insanları sağlamlıklı şekilde zemine ulaştırma amacına ulaşılmış olur.

Montaj: Yangın bapsı, çın şekilde monte edilmelidir. Bapnın yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapısının montajı, kompetan bir ekip aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın Bapsı Ne İşe Yarar? Yangın Kapısı öncelikle yangın yahut herhangi bir müstacel perese takkadak insanoğluın binayı güvenle ayrılma etmesini esenlar. Ayrıca çatı içerisinde oluşan tütün ve sıcaklığın dışarıya geçmesine mânia olabilir.

Bu tür yangın merdiveninin asliye özelliği kompakt ve yerden kullanım sağlayıcı tasarımıdır. Kullanılmadığında merdiven insicamlı bir şekilde yoldan uzakta saklanır ve bu da onu sınırlı alana malik binalar yahut güzel duyusal merakların bir faktör başüstüneğu binalar bağırsakin şayeste hale getirir.

Yangın merdivenine ehil olmak kebir bir avantajdır. Lacerem bu yararı tekvin etmek bireylerin elindedir. Bilinmiş olduğu üzere yangın merdivenleri çıktı legal çerçeve şeşna münfailtır. Özellikle yeni meydana getirilen şiddetli binalarda yangın merdiveni binanın yapım aşamasında yapım edilmektedir. Fakat zahir bir yangın merdivenine malik sürdürmek sinein binanızın yeni olması ya da dolgunca şiddetli olması gerekmemektedir.

Baplarda kullanılan yaylı menteşeler yangın kapılarının devamlı kapalı kalmasını esenlar.

Fevkda mahal vadi özellikler; yangın baplarında durum düzlük teknik özelliklerdendir. Bu özellikler yardımıyla yangın mahalinden çıkış konusunda ve yangının hariçya sızmaması konusunda önlem alınmış olacaktır. Özellikle yangın mümkünlığı Yangın Merdiveni Kapısı koca olan yerlerde ve yangın ekipmanlarının bulunmuş olduğu her türlü alanlarda; yangın baplarının görev alması da zorunu kılınmıştır.

Yangın bapsı kilidi takılırken özen edilmesi gereken en önemli öge panik bar ile uyumlu olması, panik bara yani yangın kapısı koluna dokunulduğu an kilidin anlamsıza düşmesidir.

Dairesel Yangın Merdiveni; çoklukla kullanma meydanından fayda edinmek amacı ile yapılan, en çokça 100 insan kapasiteli ve açıklık kattan çıkışı sağlayan yangın merdiveni tipidir. Katta koca nüshasına sargılı olarak merdiven yaygınliği ayarlanmalıdır.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir mütehassıs ekibimiz marifetiyle üretimini yapmış olduğumız Yangın Kapılarının süksesı ile sair Yangın Kapısı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından etkili kalite, peklik, %100 projeye harmoni ve amelî yükselmek politikamız ile ayrışmaktayız.

yürekin yerleştirilen mekanizmanın sağlamlıklı çkızılışıp çkızılışmadığını periyodik kontroller ile izlem geçirmek ve herhangi bir arızada giderilmesini kurmak önemlidir.

Report this wiki page